Webáruházunk a felhasználói élmény javítása és a kényelmesebb használat érdekében cookiekat használ.

Adatkezelési tájékoztatónk.

Termékek Menü

Aqua Maris Classic orrspray 30ml

Ár:
2.235 Ft (1.760 Ft + ÁFA)
Gyártó: Richter Gedeon Nyrt
Elérhetőség: Készleten

Aqua Maris Classic orrspray az Adriai-tenger vizét tartalmazza, amiben több mint 80 létfontosságú ásványi anyag és nyomelem található. Az ásványi anyagok közül magnéziumot, kalciumot, rezet, mangánt, cinket, vasat, foszfort, jódot, szelént tartalmaz.

A tengervíz összetevői olyan összhangban, olyan fiziológiás koncentrációban vannak jelen, melyet lehetetlen laboratóriumi körülmények között előállítani.

Ezáltal tud ideális feltételeket nyújtani a légutak és az orrnyálkahártya egészséges működése, szükség esetén gyógyulása számára.

Biztosítja a természetes közeget, a sejtek stabilitását, így a szervezet védelmét a behatolókkal szemben, és a tisztulás lehetőségét.

Egységár: 74,50 Ft/ml
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az izotóniás oldatok rendszeres, hosszú távú használata javasolt minden korosztály számára (újszülött kortól kezdve) a nyálkahártya kiszáradásának megelőzése, az orrhigiéné fenntartása, a bekerülő szennyeződések, allergiát kiváltó részecskék, pollenek hatékony eltávolítása céljából.

Természetes összetételéből adódóan nincsenek mellékhatásai, nincs irritáló hatása, nem alakul ki hozzászokás. 

Kiválóan alkalmas orrfújásra képtelen csecsemők számára is.
Pumpás orrspray, ami azért előnyös, mert porlasztja a folyadékot, így beteríti az orrnyálkahártyát, nem folyik ki vagy hátra, nincs veszteség, mindemellett kíméletes is.

Mivel ez nem hajtógázzal működik, tökéletesen vegyszermentes, teljes mértékben természetes.

 
Termék címkék: nátha, tengervizes orrspray